Een paar weken geleden container besteld. Prijstechnisch aantrekkelijk en korte levertijd.
Goedkoper dan elders, contact via de chat is prettig. Bestellen ging makkelijk.
Jammer dat er geen ruimte is tijdens het bestellen voor opmerkingen. Dan zou je bijvoorbeeld kunnen aangeven dat de chauffeur achterom kan komen. Het zou handig zijn als de chauffeur een half uur van te voren zou kunnen bellen zodat je niet een heel dagdeel thuis hoeft te wachten. Met het wisselen van de container kwam de tweede chauffeur niet in het afgesproken tijdsvak maar veel eerder. Daardoor ontstond er een discussie en moest de chauffeur wachten (omdat ik dus niet thuis was).
Reactie Afval.nl:
Beste Rachel,
Allereerst dank voor uw review, wij zijn blij dat u onze dienstverlening aanbeveelt.
Het is inderdaad (nog) niet mogelijk om een opmerking te plaatsen bij het bestellen van uw container. Momenteel zijn wij bezig met een complete rebuilt van onze website, het opmerkingen vak wordt hierin meegenomen. Mocht u nu een bepaalde opmerking of wens hebben dan kunt u dit kenbaar maken door bijvoorbeeld te reageren op de bevestigingsmail.
Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om aan te vinken dat u gebeld wenst te worden door de chauffeur, deze keuze vindt u bij de laatste stap voor het afrekenen.
Het kan inderdaad voorkomen dat onze chauffeurs eerder dan u gewenste voorkeurstijd arriveren op locatie. Wij doen er alles aan om deze voorkeurstijden te houden, helaas is dit niet altijd mogelijk in verband met planningen en drukke routes.
Team afval.nl