Goede en snelle levering van de afvalcontainer maar toen ik op de homepage ging kijken zag ik dat ze tijdelijk 10% korting hebben bij Bakkers Recycling, Coevorden, ik wist dat niet omdat ik via afval. nl de container besteld had! Dat vind ik niet kunnen, de korting kreeg natuurlijk niet van afval.nl?
Dat alleen omdat ik via online zoeken op aval.nl en niet op bakkers recycling attent gemaakt worden ben.?
Goede levering snel online besteld en snel doorgeven wanneer container gehaald kan worden
Reactie Afval.nl:
Beste,
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend dat u kortingsmogelijkheden over het hoofd heeft gezien.
U heeft de container besteld via Afval.nl. Wij hanteren onze prijzen en kunnen helaas niet meegaan in de prijzen die andere leveranciers hanteren.
Als voorbeeld; U bestelt sneakers rechtstreeks bij Nike en ontvangt daarvoor geen korting, maar bij Footlocker ontvangt u 10% op uw bestelling. U doet de bestelling bij Nike. U kunt dan helaas geen restitutie ontvangen via Nike, voor de tarieven die bij Footlocker gehanteerd worden.
Wij vinden het fijn dat de levering van de container snel is verlopen en hopen dat onze dienstverlening verder naar wens was en zien u graag nog eens terug.
Team Afval.nl.