Afval.nl

wim smeets

Zeer slechte ervaring ten eerste container wat niet klopte .besteld 10 cuub geleverd 8 cuub ten tweede container door chauffeur laten staan zo genaamd verkeerd geladen. bij de container geen klep waardoor men niet kan laden wat aangeven word .ten derde chauffeurs spreken elkaar tegen 3chauffeurs drie meningen. eerste chauffeur zegt je mag 30cm boven de container laden . tweede chauffeur laat hem staan zo genaamd slecht geladen .derde chauffeur zegt de container was goed geladen koel kast had hij zo kunnen laten vallen als het zeil er over trokken was tweede chauf.feur flikt dat bij meerdere containers volgens de andere chauffeurs maar in ieder geval een keer maar nooit meer via afval .nl groet wim smeets

Reactie Afval.nl:

Beste heer Smeets,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij betreuren dat u niet tevreden ben over onze dienstverlening.
De afmeting van de 10m3 container die onze leverancier bij u geplaatst heeft zijn 3,65 (l), 1,80 (b) en 1,60 (h), dwz 10,512m3. U kunt hierin ruim 10m3 afval af laten voeren. Daarnaast vermelden wij duidelijk op onze website/ orderbevestiging dat de container maximaal 20 cm boven de rand beladen mag worden. Indien deze hoger is beladen is het onveilig om deze te vervoeren. Daarnaast staat er ook duidelijk aangegeven dat koelkasten niet afgevoerd kunnen worden in onze containers. Met vriendelijke groet. Afval.nl

Score voor Afval.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee