Afval.nl

De levering ging niet geheel naar wens. Zo werd de bak een dag eerder dan afgesproken geleverd. Bovendien heb ik door drukte de telefonische oproep niet kunnen beantwoorden. Zo heeft de bezorger zelf gekozen voor de plaats en heeft de bak met de opening aan de verkeerde kant, tegen een boom geplaatst, waardoor het inladen van het puin werd bemoeilijkt. Het verzoek van mijn vrouw om de bak 180 graden te draaien, werd niet opgevolgd. De chauffeur had daar duidelijk geen zin in.
Het ophalen van de volle bak verliep goed.

Reactie Afval.nl:

Beste heer,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat uw ervaring niet geheel positief is geweest. Indien u de telefoon niet op kunt nemen is onze chauffeur genoodzaakt om naar eigen inzicht te handelen en plaatst hij de container zo dicht mogelijk bij het afleveradres. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot de locatie van de container kunt u deze altijd vooraf kenbaar maken zodat de chauffeur weet wat uw wensen zijn. Zodra hij de container geplaatst heeft is hij genoodzaakt zijn rit te vervolgen. Eventuele verzoeken achteraf kunnen helaas niet kosteloos worden uitgevoerd in verband met transportkosten. Met vriendelijke groet, Afval.nl

Score voor Afval.nl: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee