De bestelde container werd op de afgesproken dag afgeleverd. Echter, de ophaalafspraak werd niet nagekomen. Helaas is afval.nl na 17:00 niet meer bereikbaar, terwijl aangegeven wordt dat het tijdsinterval van het ophalen tot 17:30 loopt. Ik kon dus ook pas de volgende dag contact hebben met afval.nl en moest daarom nog een dag extra wachten totdat de container opgehaald kon worden, twee dagen later dan afgesproken. Helaas heb ik ook zelf afval.nl moeten bellen en erop moeten wijzen dat de container niet was opgehaald, i.p.v. dat ze mij pro-actief hadden benaderd. Afval.nl kon niet meer dan excuses aanbieden. Omdat de container de oprit blokkeerde liep mijn planning twee dagen vertraging op omdat andere leveranciers mij niet konden bereiken. Een loze rit kost €75,- excl. BTW, maar als er niemand komt opdagen dan geeft afval.nl letterlijk en figuurlijk niet thuis.
Nee.
Reactie Afval.nl:
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij betreuren het dat de container niet op de afgesproken datum is opgehaald. Helaas betreft het hier een menselijke fout, de opdracht stond niet ingepland. Wij geven aan dat wij alle opdrachten tussen 07:00/17:00 uitvoeren, wij vermelden nergens dat de container tot 17:30 opgehaald kan worden. Dit veranderd echter niets aan het feit dat wij de container te laat hebben opgehaald. Direct na uw melding hebben wij de container dezelfde dag nog opgehaald. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Afval.nl