Afval.nl

ESB

Beste klanten,

Graag wil ik u waarschuwen voor de volgende reclame-uiting van Afval.nl:

"Voor 23:59 besteld = volgende werkdag geleverd!"

Mijn ervaring is dat deze belofte niet wordt nagekomen. Bovendien wordt er niet proactief contact opgenomen wanneer levering op de volgende werkdag niet mogelijk blijkt.

Ik vind dit een teleurstellende gang van zaken en beschouw deze claim als misleidend.

Edgar

Wees transparant naar uw klanten en doe geen beloftes die niet kunnen worden nagekomen. Klanten betalen voor een service op basis van de door u gecommuniceerde voorwaarden.

Bovendien is het niet acceptabel dat een klant na een annulering nog 10 dagen op zijn geld moet wachten. Dat zorgt voor onnodige frustratie en draagt niet bij aan vertrouwen in uw dienstverlening.

Reactie Afval.nl:

Beste Edgar,
Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat de levering bij jou niet is verlopen zoals verwacht.
Wanneer bij het bestellen wordt aangegeven ‘voor 23:59 besteld = volgende werkdag geleverd’, doen we er alles aan om de container de volgende werkdag te leveren. Helaas kan het door onvoorziene omstandigheden in de planning voorkomen dat dit niet lukt. We begrijpen dat het extra vervelend is wanneer je hierover niet tijdig wordt geïnformeerd.
Jammer dat je hierdoor geen goede ervaring met Afval.nl hebt gehad. Heb je nog vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.
Team Afval.nl

Score voor Afval.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee