Verschrikkelijk.
Als huurder ben ik geholpen door 123Wonen, en eerlijk gezegd ben ik totaal niet tevreden over hun service. Vooral de communicatie en service van Demy en Mandy was ronduit verschrikkelijk.
Ik heb een woning via 123Wonen gehuurd in Amsterdam en bij het afronden van de huurperiode werd ik op een brutaal en kortaf manier behandeld door bovengenoemde medewerkers. Mijn huurovereenkomst werd beƫindigd omdat ik een eigen huis had gekocht. Toen ik vroeg naar mogelijkheden voor de overdracht van de sleutel vanwege vakantie, reageerden zij simpelweg: "dat is jouw probleem".
Daarnaast hebben ze ons bewust opgezadeld met hoge schoonmaakkosten, die in mijn situatie niet nodig waren geweest. De eigenaar van het huurhuis zou het appartement volledig verbouwen (nieuwe keuken, badkamer en toilet). Ondanks dat de verbouwing pas op maandag zou beginnen, beoordeelden 123Wonen het appartement als niet schoon, zodat er schoonmaakkosten van onze borg konden worden afgetrokken. Op zondag werden drie schoonmakers ingehuurd (zondagtarief, drie uur), wat 300 euro kostte. Een dag later werd de keuken volledig gesloopt en verwijderd.
Als huurder, maar ook als verhuurder of verkoper van een woning, kan ik 123Wonen absoluut niet aanraden.
Beleefdheid en normale gang van zaken
Specifieke medewerker
Demy roelofs en mandy zijlstra
Heeft u als verhuurder of als huurder gebruik gemaakt van onze diensten?
Huurder