Prijs van de traplift
Deskundigheid van de adviseur
Kwaliteit van de traplift
Snelheid van levering

Martin Catsburg

Traplift voor mijn vrouw aangeschaft. Helaas overleed zij twee maanden later en bedrijf verzocht om deze traplift terug te nemen dat wilden zij wel maar gaven niet meer dan 10% van de aankoopprijs wel vermeld dat het hier ging om een tweedehandse maar dan toch is 90 procent inleveren voor een traplift die hooguit 2 maanden gebruikt is een belachelijk aanbod. Ben daar ook niet op in gegaan. Nu staat hij brodeloos in opberging. Had meer compassie verwacht van het bedrijf

Reactie 123Trapliften:

Geachte heer Catsburg,
Allereerst wil ik u condoleren met uw verlies.
Het spijt ons te vernemen dat u de communicatie en de aangeboden terugkoopwaarde als onprettig heeft ervaren. Ik heb uw gegevens in ons systeem geraadpleegd en zie dat wij ongeveer zes jaar geleden een tweedehands traplift bij u hebben geplaatst. Enige tijd na de installatie hebben wij contact met u gehad over een mogelijke terugkoop. Destijds bent u hier niet mee akkoord gegaan, wat uiteraard geheel uw goed recht was.
Wij hanteren een vaste werkwijze waarbij wij 10% van de oorspronkelijke aankoopwaarde terug bieden. Het betreft een maatwerk product en de werkzaamheden en kosten aan onze zijde blijven in grote lijnen gelijk, ongeacht hoe lang de traplift in een woning heeft gestaan. In uw dossier zie ik geen verdere correspondentie over een terugkoop na dat eerdere contactmoment.
Wij begrijpen dat dit voor u een emotionele periode is geweest. Tegelijkertijd heeft het contactmoment waar u naar verwijst inmiddels zes jaar geleden plaatsgevonden en is ons beleid sindsdien ongewijzigd gebleven. U kunt de traplift daarom ook op dit moment nog aan ons terug verkopen tegen 10% van de oorspronkelijke aankoopwaarde.
Mocht u alsnog met ons in gesprek willen om de situatie te bespreken, dan staan wij daar uiteraard voor open.
123Trapliften

Score voor 123Trapliften: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee