Josephine de Laat

Geruime tijd was ik al op zoek naar een huurwoning, ik heb daarbij gebruikt gemaakt van diverse websites met abonnementen. Helaas steeds zonder resultaat. Ik ben door een familielid doorverwezen naar 123aanhuurmakelaar. Mijn eerste contact moment was gelijk aangenaam. Tijdens het telefoongesprek werd alles mbt mijn zoekprofiel in kaart gebracht, vervolgens is mij uitgelegd hoe 123aanhuurmakelaar mij kan helpen, hoe we daarbij de kans op slagen zo groot mogelijk konden maken en wat er van mij werd verwacht. Na afloop van het telefoongesprek ben ik het 3 maanden traject aangegaan. Gedurende de 3 maanden was de klantenservice makkelijk te bereiken als ik ergens vragen over had of advies nodig had. Na 7 bezichtigingen was ‘t na 2,5 maand raak, mijn eigen huurwoning! Ik ben super tevreden met de communicatie, werkwijze en het uiteindelijke resultaat. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Reactie 123aanhuurmakelaar:

Beste Josephine,
Bedankt voor je review! Van harte gefelcitieerd met je nieuwe woning! Fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren.
Heel veel woonplezier toegewenst!
Team - 123Aanhuurmakelaar

Score voor 123aanhuurmakelaar.com: 4.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja