Ahmed

Mijn ervaring met 123Aanhhuurmakelaar is ronduit slecht.
Tijdens het telefonische gesprek heb ik duidelijk aangegeven wat wij zoeken en in welke plaats. Mij werd toen gegarandeerd dat zij binnen ons budget, onze wensen en in de gewenste woonplaats een woning voor ons zouden vinden.

Om de zoektocht te starten moest ik direct een inschrijfbedrag van €490,- betalen, en later – zodra er een woning gevonden zou zijn – nog eens €800,-.

Ze gingen wel op zoek, maar niet in de woonplaats die ik had aangegeven en ook niet volgens de minimale eisen die ik had doorgegeven. Ik heb hierover een e-mail gestuurd, maar volgens hen lag het probleem bij een derde partij.

Ik had duidelijk aangegeven dat ik een woning zocht met minimaal twee slaapkamers, omdat ons gezin bestaat uit twee volwassenen en een kindje. Toch reageerden zij namens mij zelfs op studio-appartementen, wat totaal niet passend is.

Ik voel me misleid door de mooie beloftes tijdens het eerste telefoongesprek.
Mijn advies aan iedereen: denk goed na voordat je met dit bedrijf in zee gaat. Het is zonde van je tijd en je geld.

Reactie 123aanhuurmakelaar:

Beste Ahmed,
Bedankt voor je feedback!
Wat jammer om te horen dat je ervaring met ons niet helemaal is verlopen zoals je had gehoopt. Dat vinden we oprecht vervelend, want we doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.
Tijdens het intakegesprek brengen we de woonwensen, het budget en de voorkeurslocatie zo zorgvuldig mogelijk in kaart. Op basis daarvan hebben wij bezichtigingsaanvragen gedaan voor woningen die binnen jouw zoekprofiel pasten. We vragen deze zo snel mogelijk aan bij verschillende verhuurders en makelaars, zowel via ons netwerk als online. Daarna is het aan de verhuurder of makelaar om contact met je op te nemen voor eventuele extra informatie of een uitnodiging voor een bezichtiging. Hier hebben wij helaas geen directe invloed op.
Wat betreft het no-cure-no-pay gedeelte: dit wordt alleen in rekening gebracht wanneer er een huurovereenkomst tot stand komt, wanneer de opdrachtgever zijn verplichtingen niet nakomt, of wanneer het traject voortijdig wordt beëindigd door de opdrachtgever. Dit staat ook vermeld in de overeenkomst (zie artikel 8).
We nemen feedback serieus en gebruiken dit om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Mocht je je ervaring nog persoonlijk met ons willen bespreken, dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee.
We hebben begrepen dat je inmiddels een woning hebt gevonden. We wensen jou en je gezin dan ook heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning!
Team - 123Aanhuurmakelaar

Score voor 123aanhuurmakelaar.com: 1/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee