VAB

Jamie

Ik heb een hele slechte ervaring met rijschool VAB, ik heb expres deze rijschool gekozen omdat deze de duurste en het bekendste van Vlaanderen was. Voor deze prijs kan je beter ergens anders! Ten eerste mijn rijinstucteur is heel slecht en zegt enkel alle negatieve dingen en geeft mij gewoon stress en laat me voelen alsof ik niets goed doe, terwijl het mijn eerste keer is dat ik rij. Ik heb recent ook Corona opgelopen en had dan een les moeten verschuiven en moest dit van de rijschool bij betalen voor deze les te verschuiven. Zonder doktersattest was deze prijs 150 euro en met doktersattest was dit 75 euro. Nu belt de rijschool mij zelf en word het gezegd dat mijn rijinstucteur ziek is en dat deze les moet verschoven word maar daarvoor krijg ik geen compensatie dit is gewoon schandalig! Heel slechte ervaring met deze rijschool en zou dit aan niemand aanraden!

Reactie VAB:

Dag Jamie, jammer te horen dat je geen fijne ervaring had met onze rijschool. Zij zullen je snel contacteren om je opmerkingen te bespreken.

Score voor VAB: 0.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: .