Ik had van thuis uit al wat leren rijden met mijn ouders. Jammer genoeg voelde ik me niet zo zeker in de auto. Ik had last van schrik. Ik besloot rijlessen te nemen en heb gekozen voor 20u. Ook omdat ik alleen wou rijden. Het machte goed met mijn instructeur. Hij heeft me van mijn stress en schrik afgeholpen. Ik ben hem zeker dankbaar voor de vele tips en tricks! Ook voor zijn eindeloze geduld en stressbestendigheid :) Hij heeft vele uren en tijd besteed om me klaar te stomen voor het examen. Daarom heb ik nog extra uren bijgenomen. Ik raad anderen ook aan om nog twee uurtjes te nemen voor het examen zodat je nog eens opfrist. We hebben samen mijn examen gedaan en ik was er van de eerste keer door (!!!) Duizend maal dank meneer Goossens! En ook bedankt aan de examinator meneer Burm die gezorgd heeft voor de chille en ontspannen sfeer tijdens het examen! Ik was blij dat het luchtig aanvoelde en ik met aanspreekbare mensen in de auto zat. Ik mocht voldoende vragen stellen en had niet het gevoel dat dit impact had op mijn examenresultaat. MERCI MERCI MERCI!
Reactie VAB:
Hoi Amber, wat goed van je dat je samen met je instructeur het nodige vertrouwen in de wagen hebt gekregen. Het doet ons deugd om te lezen dat je ook van de eerste keer slaagde in je examen. We brengen je woorden van dank zeker over aan meneer Goossens. Geniet van de autoritten en drive safe!