Mijn ervaringen als klant zijn tot op heden zeer positief. De hulp op de weg, het depanneren of vervangen van banden: top! Intekenen op aanvullende of afgeleide producten, hierbij zal ik toch nog twee keer nadenken. Bip & go, de tolbadge voor Frankrijk, Spanje, Portugal en/of Italië, wordt aangeprijst op de website en maar wordt zeker niet met de glimlach overhandigd in een distributiepunt, vab Peeters in de Pinte voor mijn geval. Je krijgt echt het gevoel als klant dat het een last is dat je dit product komt aankopen of dat de marge op het Product niet voldoende is om met een glimlach te worden ontvangen of enige tijd uit te rekenen om de verschillende stappen samen te doorlopen om een geslaagde aankoop te vervolledigen.
Reactie VAB:
Beste Joeri,
Ik vind het jammer dat je een totaal andere ervaring hebt gehad bij de dientsverlening van andere producten. Ik heb dit alvast doorgegeven zodat we intern de nodige terugkoppeling kunnen doen. We verwachten uiteraard dat onze klanten steeds op een joviale en vriendelijke manier te woord worden gestaan.