Ongeval gehad.
Betalend lid van VAB dus VAB gebeld want “Een lege batterij, een kapotte band of een ongeval, we helpen je altijd verder. Met VAB-Pechbijstand zit je goed.”
En volgens hun ook:
“Onze wegenwachters helpen je in de meeste gevallen direct weer op weg. Lukt dit niet, dan verslepen we jouw voertuig voor reparatie en brengen we je naar huis of naar de dichtstbijzijnde plaats van waaruit je jouw verplaatsing kan verder zetten.”
Auto is getakeld geweest naar een gesloten garage (!!!) waardoor ik niet in staat was thuis te geraken...
Ben te voet kunnen gaan naar huis (half uur stappen !!!!) omdat wegenwachter anders moest manoeuvreren en “dat ging niet hé”.
Ik betaal NIET voor GEEN service te hebben.
Reactie VAB:
Beste, ik vind het erg jammer dat je niet ten volle kon genieten van onze service. Als de garage gesloten is, leveren we het voertuig af op de beveiligde parking met de sleutels in het sleutelkastje of stallen we het voertuig tijdelijk op een steunpunt van waaruit we doorslepen naar de garage tijdens de openingsuren. Normaal zorgen we dat onze klanten een oplossing krijgen om thuis te geraken. Dit kan door het thuis afzetten of het brengen naar een plaats van waar je het traject kan verderzetten met het openbaar vervoer. Het spijt ons dat jij op eigen middelen naar huis moest keren.