VAB

Willaerts Eddy

Heb vorig jaar in Juli een Audi A3 cabrio gekocht bij VAB voor de prijs van 18000 euro, de wagen was gekeurd en volgens de verkoper in TOPSTAAT, door omstandigheden wil ik nu in Jan 2019 deze wagen terug verkopen en wat blijkt , ik krijg er nog met moeite 9000 euro voor, blijkt dat dit een duitse auto is en geen Belgische en die helemaal herspoten werd, hierover heeft de verkoper Dirk met geen woord over gerept, wel over de nieuwe banden en nieuwe ruitenwissers en controle over ikweetniehoeveel punten, op die wijze heeft hij ons in het zak gezet, op tijd van 6 maanden 9000 euro verliezen is toch niet niks!

Reactie VAB:

Beste Eddy, invoer uit het buitenland komt vandaag vaker voor door de grote vraag op de Belgische markt naar benzinewagens. Deze wagens ondergaan voor verkoop dezelfde kwaliteitstesten als voertuigen met Belgische oorsprong. Het plaatselijk herspuiten van een voertuig (bijvoorbeeld een motorkap om steeninslagen weg te werken) zorgt juist voor een opwaardering van het tweedehandsvoertuig.
Volgens de gangbare tarieven vermoeden wij dat je een te lage overnameprijs hebt aangeboden gekregen. Daarnaast is er ook altijd een verschil in overnamewaarde bij een handelaar in vergelijking met rechtstreekse verkoop naar een particulier.
De collega’s van VAB-Tweedehands contacteren jou vandaag nog om je hier verder over te informeren.

Score voor VAB: 0.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: Audi A3 cabrio te Zwijndrecht