Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de technieker ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?
Hoe tevreden bent u met de traplift/huislift?

cor georges gillis bv

Betreft bestelling van 2 plateauliften,dik twee maanden terug
krijg nu telefoontje van de man bij wie ik mijn tweede traplift bestel, lijkt mij ok qua termijn:
plateauliften beloofd na 1 à 2 maanden, waarborgen gestort,zouden nu pas worden geleverd in juli: totale duur 3 à 4 m ,is niet wat beloofd was
gezien ik na ongevl einde jan. door trappen nergens nog terecht kon ben ik vrij (=zéér) ontgoocheld, had ik geen voorschot betaald was ik van firma veranderd!
mijn eerste traplift was ik zeer tevreden qua service, ik denk niet nu nog voor juli publiciteit te zullen maken:
zeer triestige follow-up en moeilijke kontakten, foei

Reactie TK Home Solutions BE NL:

Beste,
Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het bijzonder jammer om te horen dat uw ervaring met de levering van de plateauliften niet aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat dit voor u een erg vervelende situatie is.
Graag willen we toelichten dat de levertermijn van een traplift doorgaans aanzienlijk korter is dan die van een plateaulift. Dit komt door verschillen in productie, specificaties en plaatsing. Desondanks begrijpen we dat er mogelijks andere verwachtingen zijn gewekt, en daarvoor willen we onze oprechte excuses aanbieden.
We nemen uw opmerkingen zeer ernstig en zullen deze intern bespreken om onze communicatie en opvolging in de toekomst te verbeteren. Mocht u alsnog vragen of zorgen hebben, dan kan u uiteraard steeds contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groeten,
TK Home Solutions

Score voor TK Home Solutions BE NL: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: