De vertegenwoordiger komt op donderdag langs, legt alles uit maakt op zijn tablet een offerte. Hij gaat weg en zegt de offerte per email door te sturen. Maar er komt niks. De dag erna doe ik hem een bericht, maar wederom komt er geen antwoordt. Dan ben ik maar tot het besluit gekomen om elders een traplift te kopen. Enkel dagen later wordt mij dan nog eens per email gevraagd om mijn feedback aan te passen.
Reactie TK Home Solutions BE NL:
Beste mevrouw Van Bael,
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet naar verwachting is verlopen. We vinden het erg vervelend dat u de offerte niet heeft ontvangen en dat u zich genoodzaakt voelde om elders een aankoop te doen.
Na intern navraag te hebben gedaan, blijkt dat wij helaas geen correct e-mailadres van u hebben ontvangen. Hierdoor is het ons niet gelukt om de offerte naar u toe te sturen. Dat spijt ons zeer, want het is uiteraard onze bedoeling om elke klant tijdig en zorgvuldig van dienst te zijn. We betreuren echter wel dat u zich genoodzaakt voelde om hiervoor een negatieve review te schrijven, u had ons steeds kunnen contacteren zodat we u snel een oplossing konden bieden. Omdat we van mening zijn dat dit voorval geen correcte reflectie is van onze service, werd gevraagd om de feedback eventueel aan te passen.
Mocht u in de toekomst alsnog interesse hebben in onze producten, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Met vriendelijke groeten,
TK Home Solutions