Dat ze heel vaak zijn moeten terugkomen voor een simpele klus
Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?
Snelle reactie op mails en vragen
Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?
Ik heb dit ook al via mail laten weten: Beter communiceren onderling zodat bij het tweede bezoek alles wordt meegenomen van materiaal, klanten zijn niet dom dus behandel ze ook niet zo (als ze mij proberen wijs maken dat een douchestang niet nodig is omdat het vastgevezen is in de tegel terwijl het doucheraam naar alle kanten wiebelt en ik goed genoeg weet dat het gewoon gelijmd is, is dat niet oké), kit alles deftig af (bij ons lekt het al door de kit onderaan, na amper een maand gebruik), controleer wat je installeert (zitten 2 krassen op het frame), als een klant mailt met deze feedback laat dan ook iets weten, zou beleefd zijn.
Reactie Pglas:
We zijn extra blij met onze 5 sterren op communicatie, want het is inderdaad zo dat er in jouw dossier een paar steken zijn gevallen.
We willen ons excuseren en we komen langs om dit op te lossen.
Een lekkende douchewand is absoluut niet de bedoeling. En zeker niet zo’n mooie als die van jullie.
We hebben elkaar ondertussen gesproken. Het dossier is opnieuw naar de planning.
Je hoort ons terug voor het maken van een concrete afspraak.
En dan, genieten van jullie douche!