Alles netjes en snel verlopen. en mijn was ruikt heerlijk. fijn dat jullie er zijn.👍🙂
Elise Geismann
Snelle levering heerlijke geuren . Waar voor je centen.
Sev
Snelle levering en wat heerlijke geuren!! De was ruikt zoo veel lekkerder.
Rianne
Heerlijke geuren. Blijft lang ruiken. Snelle bezorging.
Jacqueline
Een box met allemaal verschillende geuren gekocht. Ik gebruik maar heel weinig per wasmachine maar mijn man vindt tot op heden alle geuren nog véél te sterk. Ik vind het nog wel oke maar denk dat ik...Een box met allemaal verschillende geuren gekocht. Ik gebruik maar heel weinig per wasmachine maar mijn man vindt tot op heden alle geuren nog véél te sterk. Ik vind het nog wel oke maar denk dat ik de rest niet eens meer mag testen🙈 Jammer, niet negatief bedoeld maar meningen kunnen verschillen.
Hko
A.G.
Ik ervaar dat ik veel meer moet gebruiken dan op de verpakking staat om de door mij gewenste sterkte te krijgen. Bij de aanbevolen 5 ml ruik ik niets. Ik gebruik 10 -15 ml per wasbeurt, maar daarmee...Ik ervaar dat ik veel meer moet gebruiken dan op de verpakking staat om de door mij gewenste sterkte te krijgen. Bij de aanbevolen 5 ml ruik ik niets. Ik gebruik 10 -15 ml per wasbeurt, maar daarmee wordt dit product heel erg prijzig. Ik ga weer terug naar wasparfum essence.
Liekske
Ik vind dat je veel moet gebruiken voordat je iets ruikt.