Productinformatie op de website

Marco

Goed. Telefonisch correct op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.

Communicatie en klantvriendelijkheid

Ron V.

Vlit geholpen

van der Poel

Prima.

Hebben de producten die je zoekt eenvoudig gevonden via de site

Helaas is er tussen de verschillende vestigingen geen uitwisseling mogelijk. Ben best bereid iets langer te wachten als product van vlissingen naar het midden van het land zou komen.

Dingerdis

Online bestelling en betaling gedaan , materiaal opgehaald bij een vestiging

besteld materiaal via email geinformeerd

prijs informatie

Koopman

Matig. Bestelde artikel was op voorraad, maar bleek bij afhalen iets anders te zijn. Kon het volgende dag ophalen. Vriendelijke bediening, dat wel.

snelheid

Check daadwerkelijke magazijnvoorraad met wat op site vermeld staat.

Ramp

Behulpzaam, goed op de hoogte van de materialen

Vriendelijk, behulpzaam

Eerst checken of de middelen daadwerkelijk in het magazijn zijn. Werd gebeld en uiteindelijk was de bestelling niet compleet

Bert

Goed, duidelijk met de bezorg datum, maar onduidelijk wat niet meteen leverbaar is.Ik kreeg geen pakbon bij mijn bestelling en mijn bestelling was niet compleet. Hier moest ik achteraan bellen, het... Goed, duidelijk met de bezorg datum, maar onduidelijk wat niet meteen leverbaar is.Ik kreeg geen pakbon bij mijn bestelling en mijn bestelling was niet compleet. Hier moest ik achteraan bellen, het klopte dat 2 artikelen een langere levertijd hadden, dit zou nagestuurd worden, maar het zou handig zijn geweest als er een pakbon bij gezeten zou hebben , zodat ik kon zien wat nog nageleverd zou worden.

Communicatie betreft bezorg datum, daadwerkelijk snel terugbellen in de aftersales en doen wat jullie beloven

Een pakbon zou handig geweest zijn als bepaalde producten langere leverdatum hebben. Nu moest ik er achteraan bellen omdat ik het product niet had ontvangen en er geen pakbon bij zat

Stoelinga

Sneller dan verwachte levertijd

Lameris

👍

de Groen

Keurig terugkoppeling als bestelde materiaal binnen komyt

De communicatie