Productinformatie op de website

E.

Heb een onderhoudscontract afgesloten voor het onderhouden van mijn CV installatie.

Prima website en leuke aanbieding voor afsluiten onderhoudscontract.

Heb een vraag gesteld over het eerste onderhoud en daar nog steeds geen reactie op gehad.

Henk

Prima en echte meedenkers in Alkmaar

fijne website waarbij alle producten via 'gewone benamingen' te vinden zijn. Bv 'Sok' en niet zoeken via 'rechte koppeling', en zo zijn er tal van voorbeelden

betere (lees MEER) korting voor de installateur!
betere (lees MEER) korting voor de installateur!
Ik kan net zo goed de klant vragen zelf spullen via internet te bestellen! Kortom: te weinig marche voor de ondernemers en daarom gaan we toch vaker naar de concullega waar we minder prettig geholpen worden....

Henk

Altijd weer erg tevreden. Meestal binnen enkele uren een telefoontje als alles klaar ligt om opgehaald te worden, en een enkele keer duurt het niet langer dan de volgende ochtend vroeg.

Mijn ervaringen, de afgelopen jaren, zijn louter positief.

N.V.T.

Carel

Goed en snel

Verhoudingsgewijs wat te duur…

Pieter

Al jaren een fijne plek om materiaal te kopen voor een klus. Fijn personeel en al weet je het zelf een x niet dan weten ze het daar wel.

wijnand scheepstra

Zeer tevreden!!!
Goede service.
Goede uitleg.
Meedenkend.
Daarna heb ik nog 2 keer gebeld met vragen. Toen ook snel en goed geholpen.
Top 5 sterren

Goede service.
Vriendelijk en behulpzaam

Kees Immink

Het bestaat nog, kwaliteit en service. Bij Vestiging Alkmaar wordt je begrepen en uiterst vriendelijk en bekwaam geholpen. Niet online maar gewoon heerlijk aan de balie. Een verademing.

Prima.

Peter Pan

Prima service

Peter

Top bedrijf, no nonsens en deskundig.
Altijd prettig.

Snellere site. Zoek functie kan iets beter.