Prima website om alle parkeer mogelijkheden op een rijtje te krijgen, en met scherpe prijzen. Het betalen met credit card werkte niet (4 verschillende geprobeerd). Uiteindelijk met 'Sofort' betaald.... Prima website om alle parkeer mogelijkheden op een rijtje te krijgen, en met scherpe prijzen. Het betalen met credit card werkte niet (4 verschillende geprobeerd). Uiteindelijk met 'Sofort' betaald. Op voor pagina stond dat PayPal ook mogelijk was, maar niet op de betaal pagina...:-(

Ageeth

Eenvoudig en snel

Super geregeld

white house

Zeer goed

Leo de Jong

Eenvoudig

Masselink

Reservering makkelijk, ophalen vanaf AirPort 45 minuten gewacht. Uiteindelijk een taxi genomen

mohan

Beste
Heer/mevr
ik heb ge reserveert met nummer RO365458784 maar ik heb geen bevestiging op mijn mail gekregen mail.hetrijden@gmail.com

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste Mohan,
Beste Mohan,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
Ik heb het voor u nagekeken, maar de bevestiging is meerdere keren naar het opgegeven e-mailadres verzonden. Namelijk op 17 oktober om 11:33. Helaas had u een typfout gemaakt in uw e-mailadres, waardoor deze niet correct aankwam.
Controleer daarom altijd goed uw gegevens alvorens u de boeking bevestigd en betaald. Zo voorkomt u dat u de bevestiging niet ontvangt.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen we het graag via info@vliegenenparkeren.nl.
Vliegen & Parkeren - Klantenservice

Aysel

Ik had om 5.00 uur gereserveerd maar de medewerker was er niet om 5.20 heb auto achtergelaten met sleutel erin. Zodat ik niet mijn vlucht mis.

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste Aysel,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
Ik heb u inmiddels twee e-mails gestuurd n.a.v. uw review, maar helaas geen reactie ontvangen.
We kijken graag met u mee...
Beste Aysel,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
We kijken graag met u mee betreffende uw klacht.
Vliegen & Parkeren - Klantenservice

Reserveren en betalen ging super snel, hopelijk ben ik na reis nog even tevreden!