Monique
- Verbeterpunten of tips
- ga zo door
98% beveelt Soeterboekschoenen.nl aan!
uitstekend
Klantvriendelijk, meedenken met probleem zoeken naar goeie oplossing.
Netjes verpakt, snelle verzending
Mooie laarsjes en ik had ze snel binnen
top
Fijne site, snel besteld en de volgende dag al in huis.
Top, hele snelle verzending!
Heel vlotte, snelle en duidelijke service
Keurige afhandeling van mijn bestelling.
Verkoopt mijn favoriet merk.
Goede prijs en snelle verzending
Perfect verzorgd, snel en persoonlijk
Zeer betrouwbaar bedrijf. Telefonisch een direct klaar en duidelijk antwoord op mijn vragen en zeer vriendelijk.
op zoek naar Magnani halfhoge schoenen en terecht gekomen op de site
Prima.
Soeterboekschoenen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Soeterboekschoenen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Soeterboekschoenen.nl
Jan van Schaffelaarstraat 43
3771 BS Barneveld
uitstekend
Klantvriendelijk, meedenken met probleem zoeken naar goeie oplossing.
Netjes verpakt, snelle verzending
Mooie laarsjes en ik had ze snel binnen
top
Fijne site, snel besteld en de volgende dag al in huis.
Top, hele snelle verzending!
Heel vlotte, snelle en duidelijke service
Keurige afhandeling van mijn bestelling.
Verkoopt mijn favoriet merk.
Goede prijs en snelle verzending
Perfect verzorgd, snel en persoonlijk