Reviews

Plusman

8.5 / 10
1268 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.3/10
Bestelgemak
8.7/10
Snelheid levering
8.2/10
Info over verloop order
8.3/10
Klantvriendelijkheid
8.6/10
Reactiesnelheid
8.6/10
After sales
8.2/10
Prijs / kwaliteitsverhouding
8.1/10

1268 Reviews

Gert
10/10

Buitengewoon positief

Sterke punten

veel keus en goede kwaliteit. Makkelijk shoppen!!!


Anoniem
8/10

Ik vind het moeilijk om het op te schrijven. Ik vind het goed zo. duidelijke site, bestelgemak, levering etc. etc.

Sterke punten

grote maten waar het bij "normale" bedrijven nogal eens aan ontbreekt.


Tack Freddy
4/10

Voor de bestelling geen problemen , maar voor wat terug te sturen grote problemen
ik had een broek besteld , en de maat was te klein , ik wil deze terug sturen maar al drie maal naar de...

Sterke punten

Er zijn maar twee problemen, eerste probleem is terugsturen , het tweede probleem waarom steek je niet meer grote maten in. mijn maat is 82 of 84 anders wordt ik vaste klant. ik dank u


Anoniem
7/10

Eerste keer dat ik bestelde.
De maten bij de verschillende merken zijn verschillend .Wat bij de ene een 54 is bij de andere een 52 of 56.
Nadeel : veel kleuren niet op stock.
Soms...

Sterke punten

Voordeel van grote maten


Marielle
10/10

Prima service

Sterke punten

Goede kwaliteit en snelle levering


jos deckx
9/10

Ruime keuze

Sterke punten

snelle levering (belgie)


JOZEF PATTYN
10/10

Prima kwaliteit, mooi afgewerkt. Een perfecte aankoop !

Sterke punten

Snelle levering


Anoniem
7/10

Snelle levering, duidelijke communicatie

Sterke punten

goede maatvoering


FlyingDutchMan
9/10

Nou, ik ben eindelijk eens blij met maten van mijn formaat, wanneer XL ook gewoon weer echt XL is en geen medium zoals in de meeste winkels tegenwoordig.

Sterke punten

Nou, ik heb nu nog maar twee bestellingen gedaan, maar in het algemeen ben ik (ruim) tevreden over alles, en ik ben ook niet meer van plan eindeloos in winkels te struinen opzoek naar kleding wat goed past. Daar heb ik nu jullie voor! :)


Anoniem
8/10

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij PLusman,