7.9 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox95% beveelt Huurzone.nl aan!

Sandra van Marion

peter huijs

SterSterSterSterLege ster

Belangrijk initiatief. Al is er tot nu toe nog niets bij voor me, blijf ik toch kijken

Jesus Alejandro Sutil Muñoz

John

SterSterSterSterLege ster

Huurzone heeft een redelijk aanbod huurwoningen waar je op kan reageren voor een schappelijke prijs.

Xander

Heel fijn! Ik zoek al lang naar een goedkoop apartement ivm dat ik een student ben. Met deze huizenmarkt is dat ook bijna onmogelijk! Ik heb gereageert op een goedkoop apartement dat ik maandelijks kan betalen met een bijbaantje.

Geert

Djolanshela bernardus

Krijgen geen reactie terug

Stefan Polder

SterSterSterHalve sterLege ster

Het is een prima woningzoekenmiddel met aardige huurprijzen!

Judith

Prima website

RJI van den Berg

SterSterSterSterLege ster

Ziet er netjes en overzichtelijk uit.

Jacob

Leuke site

Janis

Vrienden

Huurzone.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huurzone.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2019

Huurzone.nl

Huurzone is ervaren in het online in kaart brengen van het Nederlands huuraanbod. Op ons platform tref je een actueel aanbod van ruim 7500 huurwoningen, studio's, kamers en appartementen. Via het zoekprofiel, ontvang je dagelijks woningen die aan je wensen voldoen. Zoek je een nieuwe woning? Dan zit je goed op Huurzone!

Postbus 5548

Djolanshela bernardus

Krijgen geen reactie terug

Stefan Polder

SterSterSterHalve sterLege ster

Het is een prima woningzoekenmiddel met aardige huurprijzen!

Judith

Prima website

RJI van den Berg

SterSterSterSterLege ster

Ziet er netjes en overzichtelijk uit.

Jacob

Leuke site