8.7 /10

checkbox94% beveelt Hollandbikeshop.com aan!

Jeffrey

Verpakken van product moet beter onderdeel zat los in een doos zonder bescherming van bubbels of ander bescherming
Gazelle display innergy plus

Jos Praet

SterSterLege sterLege sterLege ster

over het alfgemeen heb ik goede ervaringen met dit bedrijf maar helaas, bij de bestelling van 72 spaken 'Alpina' is een en ander misgelopen. Deze spaken 12G waren slecht bedraad waardoor de nippels 12G niet pasten. Op mijn vraag hierover aan Hollandbikeshop kwam helaas ook geen antwoord. Omdat ik deze spaken dringend nodig had, bestelde ik dezelfde bij een Franse internetsite en deze werden binnen 2 dagen geleverd met de bijhorende nippels. Tot mijn verbazing pasten ook deze nippels niet op de spaken, m.a.w., ook hier was de schroefdraad niet goed. Bij deze levering was duidelijk dat de spaken uit China afkomstig waren, dus vermoed ik dat ook de 'Alpina' spaken van Hollandbikeshop van dezelfde Chinese leverancier afkomstig waren. Uiteindelijk kon ik het oplossen door de draad op de spaken te hersnijden met een draadsnijkussen M3, maar hierbij is ongetwijfeld de staalvezel doorgesneden waardoor spaakbreuk te verwachten valt. De draad op spaken hoort namelijk 'gerold' te worden zodat de staalstructuur ongewijzigd blijft. Echt jammer dat Hollandbikeshop hier niet over wenst te communiceren.

in dit geval nihil
communicatie met de klant verbeteren, de klacht van de klant ernstig nemen. Ik betwijfel of ik nog bij uw site zal bestellen.
spaken 'Alpina' 12G

A Broeker

SterSterLege sterLege sterLege ster

Goedendag, ik heb een aantal keren gebeld met uw organisatie het betreft mijn bestelling nr 2121929, waar een manco aan zit de lamp zwijgt in alle talen en uw organisatie beloofd van alles, er zou een nieuwe lamp opgestuurd worden maar helaas tot nu toe geen reactie. Graag uw reactie omtrent deze mail. Groet, A Broeker

Nvt
Correspondentie t.a.v. niet werkende spullen
B&M oplaadbare koplamp en die werkt niet

Fons Joosten

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

als je belooft het gevraagde artikel de volgende dag te bezorgen en je doet dat pas na twee dagen vind ik dat waardeloos

nee
zorgen dat de zoekfunctie beter werkt
binnenband

Moeskoeri

Altijd goed

Veel producten voor scherpe prijs.
Zoek gemak website. Betere filters.
Remmen

Ton Mol

Zoals altijd uitstekend

Prima assortiment en prima leveringen.
Geen verbeter tips.
Dit keer specifieke schroevensets

Rolf

SterSterSterSterLege ster

Goede en snelle levering zoals gesteld.

?
Duidelijke info
Diversen

M. Gradussen

SterSterSterSterLege ster

Gebruik maken van kleine pakketjes of speciale enveloppen, dat bespaart weer kosten
alleen onderdeel in heel groot doosje, kan dit niet in een speciale envelop per post?
Fietslamphaak

NVT

perfect op tijd geleverd minder dab 24uur na bestelling

snelle levering
pedaalcrank

Pedro

Jammer dat gelinkt is aan een te hoge verzendkosten😥

Retour beleid die gelinkt is aan één te dure verzendkosten. Bv. Je koopt een artikel van € 3,50, hierop betaal je bij 7 euro verzendingskosten en als je wil retourneren moet je weer 7 euro betalen om terug te sturen, tot dat je de juiste artikel heb dan zou je ruim 25 euro kosten voor 1 artikel die €3,50 zou kosten
Product of service:
1 spadr SKS bluemels style klem pvc 75mm zw

Andy Corvers

Duidelijke en overzichtelijke website
Suntour zadelpen

Albert Jan Klooster

SterSterSterSterLege ster

Fijn dat alles wat ik nodig heb voor mijn LIGFIETS aanwezig is op de webside.

Overzichtelijk - snelle levering
Buiten en binnen banden

Tim

Aanrader!

Ruim aanbod
Shimano tandkrans 11spd

Hollandbikeshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hollandbikeshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 september 2012

Hollandbikeshop.com

Hollandbikeshop.com heeft passie voor fietsen en jarenlange ervaring in de fietsenbranche. Wij verkopen zo ongeveer alles wat met fietsen te maken heeft, van kinderfietsen tot fietsonderdelen en fietsaccessoires. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een assortiment bieden met de hoogste kwaliteit en veelzijdigheid, voor de scherpste prijzen. Voor al je fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires ben je bij Hollandbikeshop.com dus zeker aan het juiste adres.

Molenweer 22

zorgen dat de zoekfunctie beter werkt
binnenband

Moeskoeri

Altijd goed

Veel producten voor scherpe prijs.
Zoek gemak website. Betere filters.
Remmen

Ton Mol

Zoals altijd uitstekend

Prima assortiment en prima leveringen.
Geen verbeter tips.
Dit keer specifieke schroevensets

Rolf

SterSterSterSterLege ster

Goede en snelle levering zoals gesteld.

?

pedaalcrank

Pedro

Jammer dat gelinkt is aan een te hoge verzendkosten😥

Product of service:
1 spadr SKS bluemels style klem pvc 75mm zw

Andy Corvers

Duidelijke en overzichtelijke website
Suntour zadelpen

Albert Jan Klooster

SterSterSterSterLege ster

Fijn dat alles wat ik nodig heb voor mijn LIGFIETS aanwezig is op de webside.

Overzichtelijk - snelle levering
Buiten en binnen banden