Jose kimkes
- Product of service:
- Maxwell en Williams taartbordjes
97% beveelt Gloudemans Koken & Kado aan!
👍
Goed, levering op tijd
Snel en goed verpakt geleverd, met handgeschreven kaart voor een fijne dag, heel attent!
Top!
Correct
Prima, snel en goed
Goed. Netjes/zorgvuldig verpakt en snel geleverd.
Voortreffelijk
Prima , ze doen wat ze “beloven”
Gewoon goed, snelle levering, goede prijs en goed verpakt.
Heb alleen maar prettige ervaring met Gloudemans. Bij de bestelling wordt vaak nog even een persoonlijk briefje meegestuurd, handgeschreven.
Ik heb 4 jan mijn bestelling geplaatst Wacht nog dat het afgeleverd wordt
Geweldig! Zeer tevreden, zowel over de krantenservice, als de producten. Snel, veilig en top geleverd!
Gloudemans Koken & Kado verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gloudemans Koken & Kado heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed, levering op tijd
Top!
Correct
Prima, snel en goed
Goed. Netjes/zorgvuldig verpakt en snel geleverd.
Voortreffelijk
Prima , ze doen wat ze “beloven”
Gewoon goed, snelle levering, goede prijs en goed verpakt.
Ik heb 4 jan mijn bestelling geplaatst Wacht nog dat het afgeleverd wordt
Gloudemans Koken & Kado heeft de volgende resultaten bereikt: