Alin
- Product of service:
- Grasmes
Great!
Prima, alleen weer zo’n dikke brochure erbij. Dat maakt het verzenden niet goedkoper.
Duidelijke en uitgebreide shop,snelle levering .
Antwoorden niet op e-mails maar sturen al wel 2x om feedback te geven…
Zeer goed
Hoef
Goede levering, duidelijke site
heel goed en snellen levering!
Alles prima!
SPAM Goed en deskundig advies en vriendelijk te woord gestaan
DetectorDirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DetectorDirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
DetectorDirect.nl
De Buorren 114
8408 HP Lippenhuizen
Great!
Duidelijke en uitgebreide shop,snelle levering .
Antwoorden niet op e-mails maar sturen al wel 2x om feedback te geven…
Zeer goed
Hoef
Goede levering, duidelijke site
heel goed en snellen levering!
Alles prima!
SPAM Goed en deskundig advies en vriendelijk te woord gestaan