Ramon
Ronduit slecht. Ik zou me schamen als ik op deze manier zou omgaan met personeel en cursisten. Echt slecht.
- Product of service:
- New - Evaluatie cursus ARBO centrum
Cursus slecht op gezet. voor de cursus Autolaadkraan dient er meer uit de kast gehaald te worden dan een aanhanger met een heel klein kraantje. De ervaring na gebruik met een vrachtwagen met autolaadkraan is
Voor mij als beginner was er tijdens de cursus een hoop lesstof waar ik geen/geringe kennis van had en wat naar mijn mening niet relevant was voor mijn niveau. (Formules, installatie tekeningen etc.) Ik wist echter niet goed in te schatten waar die scheidingslijn lag en heb dus veel wat achteraf wel relevant was dus niet goed in mij opgenomen en naar mijn beleving op irrelevante informatie gefocust. Begrijp mij niet verkeerd, ik vond het erg interessant. Echter werd er bij het examen gevraagd naar stof die ik mij niet kon herinneren uit het lesboekje (dat ik van tevoren heb gekregen) en wat dus wel langs is gekomen in de les maar heel nonchalant langs kwam waardoor ik de urgentie niet in gezien heb dit te onthouden/leren. Ik snap dat de rest van de groep daar voornamelijk op herhaling was en uit het beroepsveld weg kwam, maar als enige VOP'er was er voor mij een verkeerde focus van onderwerpen
Ik heb er een zeer goede ervaringen mee gehad. Was een positieve dag.
Goede cursus en duidelijk. Heeft me aan het denken gezegd
Top, lekker dagje gehad. Alles was duidelijk.
Goed gestructureerde cursus. De theorie was goed uitgelegd en de powerpoint was heel duidelijk.
debitbeheer kan beter
Ik ben half blij want ik heb doorgegeven mijn geboren datum 5 keer een nog steeds mijn halftruck certificaat is met verkeerd datum.rest is goed
Dit is de eerste keer, indruk is goed
Prima instituut voor een veiligheidscursus
Ik altijd positieve ervaringen met het arbocentrum gehad
Zeer fijne uitleg met goede voorbeelden
ARBO Centrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ARBO Centrum heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik heb er een zeer goede ervaringen mee gehad. Was een positieve dag.
Goede cursus en duidelijk. Heeft me aan het denken gezegd
Top, lekker dagje gehad. Alles was duidelijk.
debitbeheer kan beter
Dit is de eerste keer, indruk is goed