Maatvoering goed, snelle levering, goede aankondiging van transporteur, snelle reactie op mijn mail na lekken soldeervloeistof. Snelle vervanging van aangetaste delen. Alleen had ik gevraagd om pas te leveren na 11 -11 ivm vakantie. Nu is het za 9-11 geleverd bij buren, wat toch voor onnodige overlast zorgt. Gelukkig hoefde ik niet persoonlijk voor ontvangst te tekenen, anders was het pakket weer retour gegaan, met het nodige tijdsverlies.
misschien onderlinge communicatie verbeteren, zodat pakket wel op gevraagde datum geleverd wordt
Reactie Zink en Koper:
Beste Peter Keulen,
Bedankt voor uw review en uw tip. Wat vervelend dat de levering zaterdag al bezorgd is. Wij hebben dit uitbesteed aan een transportbedrijf, die we gevraagd hebben om op maandag te leveren. Vandaar dat wij dit vrijdag hebben laten afhalen in de veronderstelling dat het maandag geleverd zou worden. Nu blijkt bij navraag hierover, dat dit transportbedrijf niet levert op maandag. Dit was niet bij ons bekend, vandaar dat ze uw bestelling om vertraging te voorkomen op zaterdag geleverd hebben. Ons excuus voor het ongemak!
Wij waren ervan op de hoogte dat u op vakantie was. Als wij dit geweten hadden, dan hadden we contact met u opgenomen om het dinsdag te laten bezorgen. Voor ons weer een leermoment, zeker over het uitbesteden aan een transportbedrijf. Fijn dat wij nu hiervan op de hoogte zijn, zodat wij dit kunnen veranderen.
Met vriendelijke groeten,
ZINKenKOPER.nl