Lange wachttijden
Mooie producten
Reactie Ziloen:
Hoi A,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de verwerkingstijd van je retour. We begrijpen goed dat het vervelend kan zijn om te moeten wachten, zeker als het om een product voor je kindje gaat.
We volgen bij Ziloen een zorgvuldig retourproces dat stap voor stap wordt uitgevoerd, zoals beschreven op onze Retourpagina. We vinden het belangrijk om hierin transparant te zijn, omdat we elk geretourneerd artikel met aandacht controleren en, waar mogelijk, weer verkoopklaar maken. Dit doen we bewust, in lijn met onze visie op duurzaamheid, en anders dan veel grote webshops die retouren vaak vernietigen.
Ik zie dat je hierover ook contact hebt gehad met onze klantenservice, en dat we toen uitleg hebben gegeven over dit proces. Je gaf aan dat de informatie op onze retourpagina niet helemaal duidelijk was. Hoewel de tekst daar volgens ons al vrij helder is (en we hier niet eerder opmerkingen over hebben ontvangen), hebben we de pagina naar aanleiding van jouw feedback toch nog eens kritisch bekeken en iets aangepast, dank je wel daarvoor.
We hopen dat deze toelichting helpt om onze werkwijze wat beter te begrijpen, en dat je voelt dat je feedback gewaardeerd wordt.
Warme groet,
Team Ziloen