Tevreden met product, maar verzenden kan sneller
Kwalitatieve merken en producten
Reactie Ziloen:
Hoi Sandy,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de snelheid van onze verzending. Je gaf als verbeterpunt aan dat het product sneller op de post mocht worden gedaan.
Je bestelling is op zondag 14 september geplaatst en wij hebben deze direct de volgende dag, maandag 15 september, verwerkt en meegegeven aan PostNL. In de Track & Trace-informatie zien we inderdaad dat er daarna vertraging bij de bezorging is opgetreden. Dat is natuurlijk erg vervelend, zeker als je op je bestelling zat te wachten.
We hopen dat je kunt begrijpen dat we, zodra het pakket aan PostNL is overgedragen, geen invloed meer hebben op het verdere verloop van de bezorging. We hebben er in elk geval alles aan gedaan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, geheel volgens onze belofte: op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen, en heb je dan een positievere ervaring met de bezorging via PostNL.
Warme groet,
Team Ziloen