Teleurgesteld
Mooie producten online, maar misleidende informatie qua maten waardoor ik alles moest retourneren en dit me gewoon geld heeft gekost voor niets. Alle tops te groot en sokken maat 35-38 die vervolgens enkel mijn partner passen met een schoenmaat van 43-44 , zelfs na het wassen.
Reactie Ziloen:
Hoi Anneleen,
Bedankt voor je feedback, wat jammer om te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed.
Wat betreft de maten van de tops: we vinden het vervelend dat deze voor jou te groot uitvielen. We doen ons uiterste best om via de maattabel bij elk product zo duidelijk mogelijk maatadvies te geven, en krijgen hier doorgaans positieve reacties op. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat een model anders valt dan verwacht – daar blijven we scherp op, dus dank voor je signaal.
Over de sokken: deze zijn ontworpen om na het wassen op een normaal programma te krimpen tot de juiste maat. We raden af om een wolwas- of fijnwasprogramma te gebruiken omdat die het krimpingsproces niet goed activeren. Het voordeel van deze sokken is juist dat ze met de "gewone" was mee mogen, wat voor veel gebruiksgemak zorgt. Ons team – en het overgrote deel van onze klanten – draagt deze sokken dagelijks met veel plezier, juist vanwege de goede pasvorm. We vinden het erg jammer dat je hebt moeten retourneren en begrijpen dat dit teleurstellend is. Mocht je ons nog willen laten weten op welk programma de sokken gewassen zijn, dan kijken we graag met je mee.
Hopelijk mogen we je in de toekomst alsnog verrassen met een fijnere ervaring.
Warme groet,
Team Ziloen