Lydia B

Bestellen en betalen gaat vlot, de levering was beneden alle peil

Mijn adres en géén ander had ik opgegeven als leveringsadres, alsook mijn mobiel nummer.

Gisteravond kwam de buurman met de 20 L brandstof, dat was daar geleverd, geen kacheltje erbij. In m’n brievenbus vond ik dan een kaartje waarop stond "uw collis geleverd op nummer 35".

Later op de avond kwam de bewoner van nummer 7 in onze straat met de vraag of ik een ZibroCamine had besteld : het kacheltje was de avond ervoor geleverd op nummer 5 en dan beland in de garage van nummer 7!

Dit kan toch niet????!!!!!

Reactie Zibrowebshop.com:

Geachte mevrouw Lydia,
Hartelijk dank voor uw feedback!
Het is erg vervelend om te horen dat het vervoer niet naar wens is verlopen. U had tenminste een kaartje in de brievenbus moeten krijgen om te weten waar de pakketten waren afgeleverd. Dit accepteren wij ook niet en zullen dit melden bij onze vervoerder.
Wanneer u aan ons had doorgegeven (bij opmerkingen tijdens het afronden van uw bestelling) dat de producten beslist niet bij de buren afgeleverd hadden mogen worden, dan hadden wij een sticker op uw zendingen geplakt.
Wij bieden onze excuses voor de gang van zaken en zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.
Bedrijfsreactie geschreven door: Lennart

Score voor Zibrowebshop.com: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee