Slecht heel slecht

Niet heb namelijk niets ontvanben

Zorgen dat ik m’n bestelling ontvang

Reactie Yoga-PilatesShop.nl:

Beste Heleen,
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de levering van uw bestelling. Wij hebben echter geen eerdere communicatie van u ontvangen over het niet ontvangen van het pakket. Dit betreuren wij heel erg.
Nadat wij uw review zagen, zijn we direct gaan onderzoeken wat er aan de hand was. We hebben u ook direct een mail gestuurd. Hieruit bleek dat de vertraging helaas bij PostNL lag. Wij hebben het pakket binnen 24 uur na uw bestelling naar de post gebracht, zoals ook te zien is in de track & trace-gegevens. Helaas ligt de bezorging, zodra het pakket is overgedragen aan PostNL, buiten onze invloedssfeer. Het enige wat wij kunnen doen, is contact opnemen met PostNL, zodra wij signalen vanuit de klant krijgen dat er iets mis is met de bezorging.
Zodra wij op de hoogte waren, hebben wij meerdere keren contact met u opgenomen en tevens PostNL benaderd om te achterhalen waar het pakket zich bevond. Gelukkig bleek het pakket een dag later bij een PostNL-punt te liggen, waar het inmiddels is opgehaald. Echter, hebben wij nooit een reactie gehad op onze mails die wij u hebben gestuurd.
Wij begrijpen dat het vervelend is als een bestelling later aankomt dan verwacht. Een e-mail of telefoontje van uw kant had ons in de gelegenheid gesteld om u direct te helpen en de vertraging sneller op te sporen.
Wij hopen dat u inmiddels tevreden bent met uw bestelling, en we staan uiteraard altijd klaar om te helpen bij vragen of problemen.

Score voor Yoga-PilatesShop.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Pilates start pakket