In de winkel prima geholpen! Goed advies, meegedacht met onze mogelijkheden, etc. Kortom, helemaal top. Levertijden waren wat langer, maar te overzien. Maar bij de aflevering (eind juni) ging het mis. De eettafel en de poten werden geleverd, maar de benodigde schroeven zaten er niet bij. Een week later opnieuw een monteur aan de deur, maar nu bleek dat de bevestigingsgaten van de poten en het tafelblad niet op elkaar pasten en ook niet passend waren te maken. Dit weer gemeld bij de klanten"service", met de gevraagde gegevens en foto's. Dit was niet genoeg, er moest eerst een specialist langskomen om dit te bevestigen. Alleen wel 2 maanden (!) later (ziek, vakantie, etc). Eind augustus kwam de specialist en die had het in 10 seconden gezien: gaat nooit passen! Uiteindelijk stond de nieuwe tafel met de juiste poten en bouten dan op 17 september in de eetkamer. Net geen 3 maanden na de eerste levering. Wat ons betreft mag het woord "service" daarmee wel verdwijnen van de website van Woonsquare! En de oplettende lezer begrijpt wel: voor ons nooit geen Woonsquare meer!