Over het product ben ik tevreden. Maar de bezorging was beneden alle peil!!!!!!. Een vrij jonge chauffeur, best aardig maar die het bestelde , pakketten douchewanden Góteborg,voor te plaatsen in 2 douches , die deze jongeman in z'n eentje, zelf niet in de hal van het Wagnercomplex in Voorschoten kon zetten. Wildvreemde mensen om hulp vroeg om ze uit de auto te halen. Jullie gaan er vanuit dat dat zomaar kan, i.p.v 2 mannen mee te sturen om deze loodzware pakketten te laten bezorgen. Ik ben 73 jaar en hartpatiënt en afgezien daarvan de bezorgkosten betaalt men niet voor niets!!!!!! Werkelijk schande!!!!!!
Reactie Woon-discounter.nl:
Beste mevrouw Smaal,
Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de levering van uw douchewanden.
Wij werken met een externe transportdienst. Deze staat dus los van ons en daarom zijn wij blij met de feedback die wij krijgen.
Wij zullen dit zeker terugkoppelen naar de transportdienst en hopen dat problemen als deze in de toekomst niet meer zullen voorkomen.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Woon-Discounter.nl