Niet perfect, transport is een probleem.
Jammer, dat is mijn conclusie na 3 verschillende bestellingen en leveringen.
Op de producten vooralsnog niets aan te merken, maar transport is helaas een probleem bij dit bedrijf.
Van de 3 leveringen:
- 2 keer niet halfuur van tevoren door chauffeur gebeld
- 3 keer totaal niet in de buurt van de tijdsindicatie bij de track&trace. Dichtste bij was indicatie 10.30uur leveren, daadwerkelijke levering om 08.30uur.
- Levering douchewand zonder profiel. Genoodzaakt jullie morgen tijdens kantooruren te bellen voor spoedige nalevering. Helaas hadden wij vanavond een monteur over de vloer voor installatie van de douchewand.
Ik heb uitgebreid de beoordelingen gelezen en lees vrij veel commentaren over de aflevering. Hierbij melden jullie dat dit een extern transportbedrijf betreft en dan het e.e.a. niet kunnen beïnvloeden. Volgens mij kiezen jullie toch zelf het transportbedrijf uit...
Aangezien jullie mij al om een beoordeling vragen voor levering van het product alvast dan ook een beoordeling geplaatst. Hopelijk zorgen jullie ervoor dat de nalevering nog voor de vakantie van de monteur gaat lukken.
Reactie Woon-discounter.nl:
Geachte meneer,
Bedankt voor u feedback. Zoals u al gemerkt heeft hebben wij ervoor gekozen om onze artikelen zo goedkoop mogelijk aan te bieden.
Het transportbedrijf is een extern bedrijf en heeft een eigen reglement, hier kunnen wij verder niets op aanpassen, omdat de artikelen die wij aanbieden een erg lage prijsklasse hebben.
Wij hopen dat u verder wel tevreden bent met de artikelen die u ontvangen heeft.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.
Woon-discounter