Danny B

SUPER SERVICE EN PRIJS KWALITEIT

Ik had me hier steenstrips gekocht. Levering zoals afgesproken en chauffeur belde ook een half uur van te voren. Vriendelijke chauffeur. Ik had een paar dozen opengemaakt en het viel me op dat op een paar strips een soort penstreep stond (waarschijnlijk haarscheurtjes in steen). Dit doorgegeven en ik kreeg meteen de vraag voor foto's te maken, zodat ze deze konden vervangen, dus niet moeilijk doen. Ik had ze in het weekend allemaal gecontroleerd en uiteindelijk had ik er geen meer gevonden. Ik had wel in totaal 2 dozen breuk (op de 56 dozen). Dit gemeld en ik kreeg meteen de melding dat er 2 dozen kosteloos werden opgestuurd, deze heb ik ook al ontvangen. Wat betreft de kwaliteit van de strips, daar kan ik gewoon zeggen dat dit een super prijs/kwaliteit verhouding is. Ik was bij Hornbach en daar verkochten ze ook dit soort steensrips, maar de kwaliteit die ik daar zag was echt bedroevend. Ook van een concurrent had ik een monster opgevraagd en daar was de kwaliteit echt niet beter, maar de strips wel een stuk duurder. Ik zou zeggen als je op zoek bent naar goede steenstrips en niet teveel wilt betalen, dan hoef je niet verder te zoeken. Waarschijnlijk ga ik nog meer muren maken met steenstrips en dan zal ik deze zeker weer hier bestellen.

Gr, Danny

Score voor Woon-discounter.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja