Mevr. . uit Arnhem

Zeer, zeer tevreden!

Ik zocht heel specifieke afmetingen (douchewanden van 70 cm, 20 cm en een douchedeur van 50 cm) Uitgebreid gezocht op internet, toen bleek dat deze producten alleen door deze verkoper werden verkocht.
Ik ben daarop persoonlijk naar de showroom gereden omdat de prijzen zo laag waren en ik wel eerst wilde weten hoe de kwaliteit was.
Die bleek in de showroom boven verwachting goed te zijn!
(Ik heb de ontvangen producten zelf nog niet geïnstalleerd, dat gebeurt pas over enkele dagen als de installateur komt, maar ik verwacht zeker geen problemen)
In de winkel waren twee vriendelijke mensen, en e hing duidelijke product informatie. Eerst geholpen door een dame daarna een heer (stelde zich voor als Bart). Beiden waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam! Ze namen alle tijd en waren bereid om mee te denken voor oplossing voor feit dat een specifiek onderdeel van product niet direct leverbaar was. Waren zelfs bereid de extra transportkosten die daaruit voort zouden vloeien voor zichzelf te nemen. Wat een service!

Ik voelde me zeer serieus genomen en erg goed geholpen!

Levering van product was precies op tijd, netjes ingepakt.
Het transporbedrijf dat leverde in Arnhem, was ook zeer behulpzaam: alle spullen zijn 7 hoog tot binnen in mijn appartement gebracht (dat was niet volgens de standaard overeenkomst "tot eerste deur")

Ik heb alles gekocht op rekening, hoefde pas te betalen na levering.

Kortom: Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf, en kan het iedereen van harte aanraden.

Score voor Woon-discounter.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja