Bezorging
Mijn zoon was zeer tevreden, goed product, snelle levering tot in zijn appartement. Naar aanleiding daarvan heb ik dezelfde douchewand besteld. Als vrouw alleen is het handig als het geleverd word. De chauffeur weigerde de douchewand 1 hoog te brengen, ik moest al blij zijn dat hij hem in het portiek zette. Zeer klant onvriendelijk, baalde er enorm van!!!!
Reactie Woon-discounter.nl:
Geachte mevrouw Bos,
Ten eerste hartelijk dank voor uw vertrouwen en de bestelling bij ons webwinkel.
Het is erg vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent geweest over de levering of de service van de transportdienst.
De levering van onze producten wordt uitgevoerd door een extern transportbedrijf. Zij leveren al enkele jaren al onze producten door heel Nederland en België. Het transportbedrijf rijdt met ruim 30 kleine vrachtwagens en bestelbussen. Iedere dag rijdt er 1 chauffeur met 1 vracht. De levering wordt gedaan tot aan de eerste deur.
Maar dit zou zeker geen reden mogen zijn om onvriendelijk te zijn.
Het enige wat ik kan doen is uw bericht doorgeven aan de transportdienst. Hopend dat ze in de toekomst beter zullen handelen.
Hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.
Douchewand-Discounter.nl