Slechte levering, geen goede montagehandleiding
Bij de levering bleek één van de twee wanden vrij ernstige transportschade te hebben. Omdat de montage vanwege de verkoop van mijn huis veel haast had, heb ik niet gereclameerd maar de schade zoveel als mogelijk weggewerkt. Verder ontbrak een montagehandleiding in de verpakking terwijl de handleiding op internet niet klopte.
Reactie Woon-discounter.nl:
Geachte heer Groeneveld,
Wij vinden het erg jammer om er via deze beoordeling achter te komen dat uw douchewand beschadigd bij u is aangekomen. Wij begrijpen dat u de douchewand snel wilde plaatsen, maar als u hierover alsnog contact had opgenomen, hadden we met een gepaste oplossing kunnen komen.
Vervelend dat de montagehandleiding niet aanwezig was bij uw douchewand. De handleiding op onze website hebben wij met zorg samengesteld en er zijn al veel douchewanden mee geïnstalleerd.
Wij vinden het erg jammer dat u geen contact heeft opgenomen om de schade te melden en aan te geven waar u tegenaan liep bij het monteren van de douchewand. Als wij alsnog wat voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag, zoals al aangegeven in de mail.
Woon-Discounter