Kelder

Douchewand bezorging

Een douchewand voor mijn bejaarde moeder besteld. Pas later las ik in de voorwaarden dat de bezorger levert tot de 1e deur van een gebouw. Gezien het feit dat de plaats van aflevering de 2e etage (met 2 liften) van een complex betrof toch even gebeld hoe dit zat. De douchewand zou inderdaad bij de ingang neergezet worden. We zouden moeten overleggen met de chauffeur of hij bereid was om de wand in de woning af te leveren. Deze gok maar niet genomen en de bestelling geannuleerd.
Ik ben van mening dat bij bezorgen er geleverd dient te worden tot achter de 1e deur van de woning. Uw reactie was dat dit niet mogelijk is omdat er anders niet zulke scherpe prijzen gehanteerd kunnen worden. Mocht dat echt uw beleid zijn, heb ik nog een tip voor u. Bezorg dan tot aan de gemeentegrens dan kan er nog 5 euro af :-)

Overigens is het annuleren zonder problemen verlopen en was de betaling binnen 2 dagen teruggestort. Dit vind ik super.

Reactie Woon-discounter.nl:

Geachte A. Kelder,
Sinds kort zijn wij met eigen vervoer begonnen, voor bepaalde delen in het land.
Dan gaan wij zeker deze service verlenen, op plekken waar dit nodig is, bijvoorbeeld zoals in uw geval bij uw moeder.
Wij blijven werken aan onze service.
Woon-discounter

Score voor Woon-discounter.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja