Paul Mehilal

Erg slecht

Heel erg slecht. Douchewand besteld. Werd de stabilisatiestang vergeten. Beloofd de volgende dag. Ik een dag vrij genomen, werd niks geleverd. Na bellen met de vervoerder weer beloofd de volgende dag. Werd al met al 3 dagen later waarbij ik de stang zelf op moest halen bij een parcel shop omdat de vervoerder allerlei fratsen uithaalde. Jose van de helpdesk was erg behulpzaam en zij kan er niets aan doen dat de uiteindelijke stabilisatiestang niet past (glasplaat 8 mm, stang geschikt voor 6 of 7mm). Geen aandacht meer aan besteed en de stang elders gekocht daar de geleverde stang er ook inferieur uitzag om een glasplaat van 1,60x2,00m vast te houden

Reactie Woon-discounter.nl:

Geachte heer P. Mehilal,
Heel vervelend dat het bij het transport niet lekker gelopen is. Ik kan u zeggen dat wij met eigen transport bezig zijn, en half april hier mee gaan beginnen. Wij gaan eerst in de omgeving van Breda en daarna uitbreiden. Dan kunnen wij meer luisteren naar de wensen van onze klanten.
De stabilisatiestangen die wij bij de douchewanden leveren zijn zijn prima voor elke wand, deze zijn geschikt voor 8 of 10 mm glazen wanden.
De Woon-discounter

Score voor Woon-discounter.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee