Steenstrips bestelt en retour gedaan omdat foto's en werkelijkheid niet overeenkomen, bestelproces super snel retourproces al met al langer als 3weken
Bestelling is heel vlot gegaan, ideal-betaald en vrij snel geleverd echter product retour gedaan omdat de foto's op de site anders zijn als werkelijkheid.
Retourproces heel traag geen berichtgeving dat de steenstrips zijn ontvangen. na 8dg nog niets gehoord te hebben zelf maar eens gebeld, ze kunnen geen info geven, niet vertellen of de steenstrips binnen zijn gekomen, het ging naar een magazijn en daar zouden ze worden nagekeken dit zou 2wk duren dus na 2wk nogmaals gebeld nog geen duidelijkheid wacht nu al een poos op mijn geld welke ze hopelijk gaan terugstorten ?!!
Reactie Woon-discounter.nl:
Geachte heer/mevrouw Uzun,
Wij vinden het ook vervelend dat u langer dan normaal heeft moeten wachten op de terugbetaling. Ik zie dat het bedrag inmiddels is teruggestort op uw rekening.
Normaal streven wij ernaar om retouren zo snel mogelijk af te handelen, echter heeft dit ivm. vakantiebezetting bij u iets langer geduurd. Nogmaals onze excuses hiervoor.
Woon-discounter.nl