Goed spul, slechte service
de steenstrips die we hebben zijn prachtig en tegen een goede prijs. Maar na bestelling stond opeens leverdatum dinsdag, dus ik vrij nemen. Krijg ik maandag een track and tracé dat ze maandag om 12 uur voor de deur staan… Ik gebeld, levering zou weer worden meegenomen en dinsdag opnieuw worden aangeboden. Wordt ik wederom gebeld: de chauffeur: de tegels staan voor uw deur… gelijk weer gebeld (ik woon in een niet goede wijk) maar nooit meer wat van gehoord. Bij thuiskomst doorweekt (buurtkinderen hadden het plastic en een paar tegels kapot gegooid.
Daarna weer gebeld: wordt er doodleuk gezegd dat ik lieg… omdat ik eerst de tegels in zeiknatte dozen heb binnengehaald ipv foto heb gemaakt…. Geen woon-discounter meer voor mij!
Reactie Woon-discounter.nl:
Geachte mevrouw Boeren,
Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de levering.
Er is inderdaad bij ons een fout gemaakt waardoor de levering een dag eerder plaatsvond dan aangegeven, nogmaals onze excuses hiervoor. De chauffeur had het inderdaad niet zomaar zonder overleg in uw tuin mogen zetten.
De transportdienst waarmee wij samenwerken is een extern bedrijf en wij waren er op het moment dat het gebeurde niet van op de hoogte dat de chauffeur dit zou doen, anders hadden wij dit natuurlijk voorkomen.
Wij hebben echter met zowel de transporteur als de desbetreffende chauffeur gesproken en vernomen dat de chauffeur er alles aan heeft gedaan om het zo goed mogelijk bij u af te leveren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Woon-discounter.nl