1921 beoordelingen

Dick Venema

Onze ervaringen met verhuizing/ontruiming door CVS

Wij hebben verschillende offertes naast elkaar gelegd. CVS was duurder dan de concurrentie, maar de aanbeveling van Schouwenhove, waar wij naartoe verhuisden, plus de sociale grondslag, de expertise in seniorenverhuizingen en de belofte van ontzorging gaven de doorslag.

De sterke punten:
Karel en zijn ploeg waren vriendelijk, beleefd, hardwerkend en coöperatief. Bijna alles is onbeschadigd overgebracht. De ontruiming van de achtergebleven spullen plus de schoonmaak waren prima. Voor de gedwongen hotelovernachting is compensatie aangeboden. Toen we aangaven zelf een aantal zaken in te gaan pakken werd de offerte verlaagd.
De kritiekpunten:
Het was niet altijd duidelijk welke kisten waarheen moesten. Een aantal keren zat er niet in wat er op stond en andersom. De buitenlandse medewerkers hadden niet altijd door wat de schriftelijke instructies op de kasten betekenden. Een bank en een bureaustoel die niet mee moesten werden toch verhuisd. Daarentegen bleek dat toen we eten wilden maken alle pannen op het oude adres achtergebleven waren, evenals mijn vrouws doctorsbul.
De planning van één dag inpakken en één dag verhuizen werd niet gehaald: we hadden geen bed en moesten in een hotel overnachten. De dag erna kwam het werk maar net af.

Conclusies
CVS is goed in ontruimen maar laat bij verhuizen steken vallen. De beloofde ontzorging viel ons tegen. De planning, coördinatie en communicatie kunnen beter, aan de inzet ligt het niet! En ik blijf het vreemd vinden dat CVS, i.t.t. andere verhuizers, geen verzekering voor verhuisschade heeft.
Dick Venema
Leiden, oktober 2025

Verbeterpunten of tips ?

zie boven

Score voor Woningontruiming-Regionaal: 2.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: