Productinformatie op de website

Tim

Zeer slecht 2 maand zitten wachten en dan het verkeerde krijgen en dan het andere niet kunnen leveren beetje jammer bestel.hier nooit weer wat

Telefoon opnemen

Website in orde maken uptodate

Reactie Warmteservice.nl:

Beste Tim,
Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor. Het is natuurlijk erg teleurstellend om zo lang te moeten wachten en vervolgens ook nog het verkeerde product te ontvangen.
Mijn collega van het pakketdistributiecentrum heeft je gisteravond gesproken. Daarbij is besproken dat het ging om Gira oude lijn‑producten. Deze lijn is inmiddels helemaal niet meer leverbaar, waardoor de levering helaas langer heeft geduurd en uiteindelijk niet aan je verwachting kon voldoen. We begrijpen goed dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd.
Zoals besproken ga je de artikelen retourneren bij een vestiging bij jou in de buurt. Jammer dat we je dit keer niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en service te verbeteren.
Nogmaals excuses voor het ongemak. Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag.
Warmteservice Klantenservice

Score voor Warmteservice.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee