Productinformatie op de website

Alberto

Na uitleg van mijn klusje via telefoon aan Warmteservice heb ik (samen met andere artikelen) 2x BONFIX kogelkraan 15x15 toegevezen gekregen en besteld. De leidingen die aangesloten zouden worden zijn dus ook 15mm. Beide kraantjes hebben een kogel intern met 9mm diameter opening, deze verkleind behoorlijk het waterstroming! Ik heb netjes de klanteservice geinformeerd maar zij gegeven aan dat schuld en retourkosten voor mijn rekening zijn. Ik ging er vanuit dat Warmteservice wel verstand en kennissen zou hebben van zijn artikelen en ook beetje logika zouden kunnen gebruiken en niet zomaar iets uit leverancier/fabrikant lijst plukken en doorverkopen! Wanneer een klant iets online besteld kan dus niet het onderdeel inspecteren en zet zijn vertrouw bij de medewerker die telefoon opneemt! Ik heb andere twee krantjen moeten kopen van het merk KIWA bij een andere winkel welke hebben het hele interne diameter van 15mm, kant tot kant. Slechte service naar klant toe!

Reactie Warmteservice.nl:

Beste Alberto,
Bedankt voor uw bericht en toelichting. We begrijpen dat dit voor u een vervelende ervaring is geweest.
De BONFIX kogelkraan 15x15 die u begin december heeft besteld, heeft inderdaad een interne opening van circa 9 mm. Dit is conform de specificaties van de fabrikant. Bonfix geeft aan dat dit de doorstroming iets kan beperken, maar dat dit in de meeste toepassingen binnenshuis (zoals voor een kraan) nauwelijks merkbaar is.
U geeft aan dat dit telefonisch besproken zou zijn, maar na deze langere periode is dat helaas niet meer na te gaan. In het vervolg adviseren wij om bij vragen of twijfel direct contact op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.
Omdat u nog binnen het retourtermijn valt, kunt u de artikelen retourneren. De retourkosten zijn in dit geval wel voor eigen rekening, tenzij u ervoor kiest om de producten in een van onze vestigingen terug te brengen dan vervallen deze kosten.
We hopen dat deze oplossing u helpt en blijven graag beschikbaar voor advies bij toekomstige bestellingen.
Klantenservice Warmteservice

Score voor Warmteservice.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee