Prima vloer maar de zogenaamde "maand-actie" is misleidend. Volgens de actie verloopt de korting einde maand en was destijds 18% afgeprijsd. Vanwege de hoge korting hebben we de vloer eerder besteld en ergens onder gebracht (we konden nog niet in onze nieuwe woning). Achteraf blijkt dat ze de maand-actie gewoon iedere maand opnieuw toepassen.
Vloer
Reactie Voordeelvloeren.nl:
Beste Tom,
Bedankt voor je review.
We hebben een vloer, snel en voordelig bij je thuis afgeleverd. Helemaal naar wens en dan 1 ster?
De reden is dat we de korting op deze vloer een maand hebben verlengt?
Er staat op de site:
Maandaanbieding
Elke maand een tijdelijke wisselende aanbieding! De aangeboden voordeelprijs is geldig tot 30 november 2025. (Reserveren en leveren op afroep is mogelijk)
Reserveren betekend dat wij de vloer voor je reserveren en leveren wanneer jou dat uitkomt.
En dan een klantvriendelijkheid van een halve ster?
Ik wil je wel nog even extra bedanken voor deze review. Ze maken alle andere reviews een stuk geloofwaardiger. Want een 9+ resultaat van alle voorgaande reviews is toch een beetje verdacht :-)
Ik wens je evengoed héél véél plezier met je nieuwe, zeer voordelig geprijsde laminaatvloer en heel veel geluk en gezelligheid in je nieuwe woning.